Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2008 18:04 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 665 Коментари: 0 Гласове:
0



  В тази рубрика всеки ден ще бъдат публикувани новини за евентуални бъдещи трансфери и любопитни факти от отборите на Острова. Идеята е заимствана от ВВС - всеки ден медията избира най-интересните неща от спортните страници на ежедневниците. 

  Трансфери:
   Милан е готов да плати 20 милиона паунда, за да си осигури услугите на нападателя на Челси Дидие Дрогба през лятото. Полузащитникът на италианския тим Йохан Фогел пък е пред краткосрочен договор с друг клуб от Премиършип - Блекбърн.
   Сенегалецът Ламин Диата е трансферна цел на мениджъра на Нюкасъл Кевин Кийгън. Защитникът е преминал задължителните медицински прегледи и ще подсили тима до края на сезона.
   Треньорът на Уест Хем Алан Кърбишли се надява, че ще успее да привлече Стив Сидуел от Челси за сумата от 5 милиона английски лири. 
   Мениджърът на Ковънтри Крис Коулман е изразил желанието си да вземе под наем от бившия си клуб Фулъм защитниците Карлос Боканегра и Деян Стефанович.
   Уест Бромич ще се опитат да откупят правата на играещия под наем при тях Роман Беднар. Те ще трябва да заплатят на шотландския Хартс сумата от 2 милиона паунда.

  Други новини:
   Вратарят Джо Харт (Манчестър Сити), нападателят Гейбриъл Агбонлахор (Астън Вила) и полузащитникът Джеймс Милнър (Нюкасъл) могат да бъдат повикани от Фабио Капело за някой от следващите мачове на английския национален отбор.   
   Бившият треньор на Нюкасъл Сам Алърдайс твърди, че проблемите, които изпитва в момента клубът от "St James" Park" не са по негова вина.
   Футболистът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заявява, че никога не би напуснал Висшата лига, тъй като тя е най-доброто първенство в света.
   Аврам Грант смята, че жребият за Шампионската лига ще отреди на отбора му Челси да се срещне с Ливърпул на полуфиналите на турнира за трети път в последните четири сезона.
   Вратарят на Уигън Крис Къркланд  е на мнение, че въпреки забележителната победа на Арсенал над Милан на "Сан Сиро", "топчиите" ще бъдат затруднени от неговия тим този уикенд заради лошото състояние на терена на "JJB Stadium".        
    Дори да не успее да спечели титлата в Шотландия през този сезон, Гордън Страхън ще остане начело на Селтик.
   
   
 
 



Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39597
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930