Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2008 13:05 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 515 Коментари: 0 Гласове:
0



  Трансфери:
   Арсенал, Рединг и Портсмут следят 12-годишния играч на Хавант енд Уотърлувил Райън Гейтс, който е отбелязал 95 гола през този сезон за юношите на тима.
   Трансферната цел на Манчестър Юнайтед и Арсенал Карим Бензема ще подпише нов дългосрочен договор с досегашния си клуб Олимпик Лион.
   Блекбърн са предложили на бившия футболист на "червените дяволи" Куинтън Форчън да изкара пробен период при тях.
    Глазгоу Рейнджърс ще трябва да заплатят 2 милиона паунда на Дарби Каунти, ако искат да си осигурят услугите на нападателя Кени Милър през лятото.
   Ювентус следят защитика на Манчестър Сити Майка Ричардс и левия бек на Арсенал Гаел Клиши.
   Играчът на Нюкасъл Стивън Тейлър ще подпише нов договор с "джордитата", но само ако те успеят да запазят мястото си в Премиършип.
    Евертън няма намерение да предлага постоянен контракт на датския полузащитник Томас Гравесен, когато договорът му за наем изтече в края на сезона.  

  Други новини:
   Сър Алекс Фъргюсън ще напусне Манчестър Юнайтед през 2011 г., когато ще бъде на 69 години.
   Бившият мениджър на Челси Жозе Мауриньо с удоволствие би се върнал обратно на работа в клуба.
   Небезизвестният Гари Линекер може да стане лице на Футболната Асоциация на Англия и да подкрепи кандидатурата и за домакин на Световното първенство през 2018 година.
   Защитникът на Челси Джон Тери смята, че стилът на игра на неговия тим не отстъпва по нищо на този на Арсенал.
   Нападателят на Ливърпул Дирк Кайт е на мнение, че партньорът му в атаката Фернандо Торес е най-добрият на своя пост в света в момента.
   Арсен Венгер не е съгласен с думите на бившия играч на "топчиите" Дейвид Бентли, че за да постигне успех, Тео Уолкът трябва да напусне "Emirates Stadium".
   
  Любопитно:
   Барнзли са обещали на собственика на Челси Роман Абрамович безплатен пай, ако се появи на стадиона им за съботния 1/4-финал за Купата на Футболната Асоциация.
   Защитникът на Челси Рикардо Карвальо трябвало да изпие 2 бири, за да може да даде допинг проба след мача за Шампионската лига срещу Олимпиакос в сряда вечерта.
   Нападателят на шотландския Дънди Дерек Лайл няма да вземе участие в следващия мач на тима си заради контузия, получена в следствие на падане върху маса за кафе в жилището си.
  
  



Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39580
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930