Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2008 14:22 - Премиършип - прогнози
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 2380 Коментари: 0 Гласове:
0



   Футболните прогнози в блога стартират с мачовете от английската Висша лига.

 
Блекбърн - Фулъм 
  Гостите разчитат основно на домакинските си мачове, а представянето им далеч от дома е отчайващо. Главната задача на мениджъра на "котиджърс" е да накара играчите си да не мислят за евентуалното изпадане на тима. Блекбърн показва добри игри напоследък и в този мач ще излязат като фаворити.
  Прогноза: 1

  Ливърпул - Нюкасъл
  Нюкасъл показа подобрение в играта си в последния домакински мач срещу Блекбърн. Тимът, обаче, трудно бележи голове и печели точки напоследък, за което говори и незавидната му позиция в класирането. На другия полюс са играчите на Ливърпул - силната игра на Фернандо Торес засега помага на "червените" от града на Бийтълс да запазят четвъртото си място в подреждането. Домакините ще играят и с мисъл за предстоящия реванш от Шампионската лига срещу Интер в Милано.
  Прогноза: 1

  Рединг - Манчестър Сити
  Рединг прекъсна черната си серия от осем поредни загуби с победа над Мидълзбро в последния кръг. Всяка точка в борбата за оцеляване е ценна за "кралските поданици", така че всеки следващ мач за тях ще бъде като финал. "Гражданите" пристигат без Майка Ричардс и Мартин Петров, което безспорно ще окаже влияние върху играта им. Троен мач.
  Прогноза: Х

  Съндърланд - Евертън
  Представянето на "карамелите" в последните мачове е повече от запомнящо се. Отборът на Дейвид Мойс ще излезе с мисълта за победа, която ще помогне в борбата за четвъртото място срещу градския съперник Ливърпул. Умората от мача в четвъртък срещу Фиорентина може да се окаже решаваща за изхода на двубоя. Съндърланд разчита основно на домакинските си срещи и амбициозният им мениджър Рой Кийн ще направи всичко възможно отборът да не загуби този мач.
  Прогноза: Х

  Тотнъм - Уест Хем
  "Чуковете" получиха сериозен удар върху амбициите си за класиране в евротурнирите след двете катастрофални загуби срещу Челси и Ливърпул. Сега те гостуват на "White Hart Lane", където Тотнъм ще иска да се реваншира на своите фенове за загубата от ПСВ в четвъртък. Димитър Бербатов отново ще бъде основното оръжие в нападение на мениджъра Хуанде Рамос.
  Прогноза: 1

  Уигън - Арсенал
  Домакините показват прогрес, откакто тимът бе поет от мениджъра Стив Брус. В битката за спасение, Уигън разчита основно на спечелените точки на своя "JJB Stadium". След няколко неубедителни изяви в първенството, Арсенал успя да победи Милан като гост и се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига. Това ще вдъхне увереност на момчетата на Арсен Венгер и най-вероятно те ще си тръгнат със спечелени три точки, които ще ги оставят на върха на класирането.
  Прогноза: 2




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39581
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930