Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2008 01:00 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове:
0



  Трансфери:
   Тотнъм са на път да привлекат аржентиците Диего Милито (Сарагоса) и Ката Диаз (Хетафе) за заместници на Дарън Бент и Паскал Шимбонда. Междувременно, исканият от Хуанде Рамос камерунски вратар на Еспаньол Карлос Камени може да бъде отмъкнат от Манчестър Юнайтед.
   Четири английски клуба - Ливърпул, Нюкасъл, Манчестър Сити и Тотнъм проявяват интерес към 19-годишния вратар на Уотфорд Скот Лоуч.
   Мениджърът на Ковънтри Крис Коулмън иска да има в редиците си нападателя на Болтън Хейдар Хелгусон, който може да помогне на клуба да се спаси от изпадане.

  Други новини:
   Уест Хям планират да назначат за мениджър бившия си играч Славен Билич, след като доверието към Алън Кърбишли намаля значително през последните седмици.
   Челси може да се раздели с 10 играчи през лятото, сред които и звездите Франк Лампард и Дидие Дрогба.
    Полузащитникът на Арсенал Фабрегас казва, че ако е бил останал в предишния си клуб Барселона би препоръчал Арсен Венгер за треньор.
   Нападателят на Нюкасъл Майкъл Оуен твърди, че в момента е по-загрижен за това да помогне на Нюкасъл да оцелее в Премиършип, отколкото да спечели отново място в националния отбор на Англия.
   Ядосаният сър Алекс Фъргюсън е наредил на играчите си да тренират в почивния им ден, само 24 часа след загубата от Портсмут.

  Любопитно:
   "Убийците на гиганти" Барнзли търсят спонсор, чиято реклама да окрасява клубния автобус. Това може да се окаже добра инициатива, при положение че на отборът се наложи да пътува до "Уембли" за финала на турнира за Купата на Футболната Асоциация.
   Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес не е доволен от факта, че вместо да пътува с отбора на Ливърпул до Милано за мача от Шампионската лига срещу Интер, Шаби Алонсо е останал при жена си, която всеки момент се очаква да роди.
   Въздушната целувка, която е изпратил Съли Мунтари след гола си от дузпа срещу Манчестър Юнайтед е била за Менайе Донкор, бивша Мис Гана и негова настояща приятелка.



Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39600
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930