Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2008 15:09 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
0



  Трансфери:
   Свен-Горан Ериксон ще представи на собственика на Манчестър Сити Таксин Шинаватра списък с летните трансферни цели на отбора. Първи в този списък е полузащитникът на Динамо (Загреб) Лука Модрич, за чийто подпис, обаче, е фаворит отборът на Челси. Питър Крауч също е спряган за трансфер при "гражданите", след като шведът не е доволен от формата на тима в нападение през последните два месеца.
   Ако Арсенал не успее да задържи французинът Матийо Фламини в състава си, мениджърът Арсен Венгер ще се насочи към полузащитникът на Уест Хям Марк Ноубъл.
   Вратарят на Шалке Мануел Нойер не знае нищо за евентуален интерес на Тотнъм към него.

  Други новини:
   Нейтън Елингтън обмисля варианта да заиграе за националния отбор на Босна и Херцеговина. Нападателят на Уотфорд е готов на този ход заради жена си, която е босненка.
   Селекционерът на Хърватия Славен Билич е поласкан, че името му се спряга за треньорския пост в няколко английски клуба. От друга страна, той иска да се съсредоточи изцяло върху настоящата си работа и представянето на хърватите на предстоящото Европейско първенство.
   Футболната Асоциация обмисля вариант за промени в правилника на турнира за Купата на Англия, за да може повече английски играчи да вземат участие в него.
   Блекбърн са намерили нов спонсор - Crown Paints. Името на фирмата ще стои на фланелките, с които играе отборът.

  Любопитно:
   Американският нападател на Фулъм Клинт Демпси не е доволен от факта, че по време на гостуванията си играчите не поделят една стая със свой съотборник. Според Демпси, ако това бъде направено, резултатите на тима значително ще се подобрят. 
   Когато Карлос Тевез премине за постоянно в Манчестър Юнайтед, цената му ще стане 37 милиона паунда и по този начин той ще се превърне в един от най-скъпите играчи на клуба.
   Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън вярва, че бившият играч на тима Теди Шерингам може да постигне успехи като треньор, след като прекрати кариерата си в края на този сезон.
   Бившият защитник на Евертън и Мидълзбро Абел Шавие, известен с екстравагантните си прически, ще започне кариера в киното. Той вече е получил ролята на детектив във филм, наречен "Без страх".                          


  



Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39579
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930