Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2008 22:53 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
0



  Трансфери:
   Манчестър Юнайтед са на път да изпреварят Барселона, Лион и Ювентус за подписа на аржентинския централен защитник на Сантандер Езекиел Гарай.
  Нюкасъл се надяват да привлекат 18-годишния Сам Воукс, нападател на Борнемут, към когото проявява интерес и Астън Вила.
   Ганайският полузащитник на Портсмут Съли Мунтари е на едно от челните места в списъка за лятна селекция на Хуанде Рамос. Крилото на Тотнъм Аарън Ленън пък може да бъде продаден, ако някой клуб плати за него 10 милиона паунда.
  Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс следи халфа на Севиля Сейду Кейта. "Андалусийците", обаче, няма да се разделят лесно с малийския национал, тъй като смятат, че той не отстъпва по нищо като качества на Микаел Есиен.
   Арсенал може да си осигури услугите на поредния млад талант. "Топчиите" следят 17-годишния талант на Мец Миралем Пянич. Босненецът е следен и от скаути на испанския Реал (Мадрид).
   Нападателят на Фулъм Дейвид Хийли може да премине под наем до края на сезона в играещият в Чемпиъншип отбор на Хъл Сити.

  Други новини:
   След като отбеляза четири гола на Дарби Каунти през седмицата, Франк Лампард намекна, че е готов да преговаря за продължаване на договора си с Челси, който изтича догодина.
  Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли е поставил ултиматум на мениджъра на "свраките" Кевин Кийгън да спечели следващите два мача на отбора.
   Тиери Анри признава, че когато е напуснал Арсенал, това е оказало положително влияние върху съотборниците му, защото те започнали да играят по-разкрепостено.
   Хари Реднап е на мнение, че вратарят на Портсмут Дейвид Джеймс може да играе до 45-годишна възраст и да се превърне в новия Дино Дзоф.
   Играчът на Рединг Марек Матейовски обвинява съотборниците си в нападение, че играят егоистично, а мениджърът Стив Копъл - че не прави нищо по време на тренировките.
   Дейвид Бекъм ще може да си спечели повиквателна за някой от следващите мачове на Англия, след като човек на Фабио Капело ще гледа приятелската среща между отбора на "спайс бой" ЛА Галакси и Далас.
  
  Любопитно:
   Коефициентът за победа на Дарби Каунти над Манчестър Юнайтед през уикенда е най-високият за отбор-домакин в историята на Висшата лига.
   Тотнъм са освободили нападателя на резервния си тим Тери Диксън, след като е изместил капачката на крака си за трети път. Интересното в случая е, че Диксън е само на 18 години.
      
  


 


Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39596
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930