Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2008 15:40 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
0



  Трансфери:
   Свен-Горан Ериксон иска да привлече в Манчестър Сити Майкъл Оуен, който има договор с Нюкасъл за още година и половина. Друга трансферна цел на шведа е бразилската звезда на Вердер (Бремен) Диего.
   Друг играч на "бременските музиканти" - централният защитник Пер Мертезакер пък е следен от Хари Реднап за евентуално ново попълнение на неговия тим Портсмут.
   Хари Кюъл ще подсили отбора на Селтик след края на сезона, след като мениджърът на Ливърпул Рафа Бенитез му е съобщил, че договорът му няма да бъде подновен.
   Тотнъм може да отправи оферта на стойност 8 милиона паунда за 26-годишния вратар на Виляреал Диего Лопез.
   Младият защитник на Манчестър Юнайтед Жерар Пике може да премине в Ювентус през лятото. Междувременно, "червените дяволи" не са се отказали да привлекат бразилския нападател Луиш Фабиано въпреки цената от 40 милиона паунда, която са му поставили от настоящия му клуб Севиля.
   Дуайт Йорк обмисля завръщане в Австралия, където да подсили тима на Сентрал Коуст Маринърс.
   Оценяваният на 7 милиона паунда дефанзивен полузащитник на Виляреал Маркус Сена е трансферна цел на Мидълзбро и Астън Вила.
   Арсенал подготвят оферта на стойност 6 милиона паунда за бразилския младежки национал Диого, който играе в родината си за тима на Португеза.
  Полузащитниците Джордж Боатенг и Фабио Рочембак искат да напуснат Мидълзбро след края на сезона. Първият най-вероятно ще премине в Селтик, докато Рочембак ще се завърне в Спортинг (Лисабон).

  Други новини:
   Джон Тери и Рио Фърдинанд ще спорят за капитанската лента в английския национален тим.
   Бившият мениджър на Нюкасъл Сам Алърдайс е посъветвал собственика на клуба Майк Ашли да не уволнява Кевин Кийгън, въпреки че той не успя  да спечели нито един от първите си осем мача начело на отбора. Въпреки това, бъдещето на Кийгън е под въпрос, след като името на испанеца Марсело Гарсия Торал се свързва с "горещия стол" на "St. James" Park".
   Гари Невил може да се завърне в игра за 1/4-финалния сблъсък от Шампионската лига на неговия Манчестър Юнайтед с Рома.
  Чарлтън с радост биха приели на работа бившия мениджър на тима Алан Кърбишли, ако той бъде уволнен от Уест Хям.
   Мениджърът на Болтън Гари Мегсън ще проведе разговори с вратаря Юси Яаскелайнен относно продължаването на договора на финландеца едва след като стане ясно дали отборът ще запази мястото си в Премиършип.
  

 
  


Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39588
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930