Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2008 19:30 - Англия - трансфери и още нещо...
Автор: goal Категория: Спорт   
Прочетен: 1027 Коментари: 3 Гласове:
0



  Трансфери:
   Бъдещето на Димитър Бербатов в Тотнъм е под въпрос, след като няколко европейски отбора се интересуват от нападателя. Мениджърът на "шпорите" Хуанде Рамос пък все още не е решил кои от играчите ще останат в тима и през следващия сезон. Междувременно, младият защитник Такура Мтандари може да напусне "White Hart Lane" в посока Фулъм или Уест Хям.
   Полузащитникът на Камерун Стефан Мбия съобщава, че е следен от скаути на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул и Барселона.
   Нападателят на Дарби Робърт Ърншоу почти сигурно ще напусне клуба през лятото.
   Евертън са убедени, че ще подпишат постоянен договор със Стивън Пиенаар, въпреки че Арсенал и Валенсия също следят изявите на южноафриканския национал.
   Защитникът на Челси Халид Буларуз може да премине в Борусия Дортмунд.
   Отборът на Барнзли, който достигна до полуфиналите на ФА Къп, иска да привлече под наем някой от вратарите Бен Фостър (Манчестър Юнайтед) или Томас Сьоренсен (Астън Вила).
   Защитникът на Фулъм Деян Стефанович може да се присъедини към Ипсуич под наем.
   Ако Съндърланд успее да се спаси от изпадане, мениджърът им Рой Кийн ще се опита да купи звездата на Виляреал Диего Форлан.
   Свен-Горан Ериксон иска да подсили Манчестър Сити с таланта от школата на Барселона Джовани Дос Сантос.
   След като опитите да привлекат Жозе Босингва от Порто пропаднаха, усилията на Астън Вила са насочени към оценявания на 5 милиона паунда десен бек на Валенсия Мигел.
   Тотнъм проявява интерес към защитника на Байерн (Мюнхен) Лусио.

  Други новини:
   Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обмисля възможността да се оплаче на УЕФА от Интер, които са преговаряли с Александър Хлеб без съгласието на клуба.
   Крилото на "топчиите" Тео Уолкът най-вероятно ще бъде повикан от Фабио Капело за приятелския мач с Франция. Очаква се в този двубой Дейвид Бекъм да запише стотното си участие с националната фланелка. Мениджърът на Челси Аврам Грант, който е нарекъл Джон Тери "Зинедин Зидан на "Stamford Bridge", пък е споделил с италианския специалист мнението си, че Англия се нуждае много повече от Тери, отколкото Тери от Англия.
   
  Любопитно:
   Нападателят на Арсенал Емануел Адебайор е бил оприличен на героя от митологията Самсон, защото е изгубил формата си, откакто се раздели с плитките си.
   Аврам Грант твърди, че ще остане приятел с Роман Абрамович, дори и ако собственикът на "сините" го уволни.
  



Тагове:   англия,   още,


Гласувай:
0



1. footballblog - aee basi smeshniq blog
21.03.2008 00:52
shh mnoo si lze chestno!! Tolkoz li nqma ko da pishesh mi samo nqvki "sluhove" i "kluki" koi kade mojelo i l ne da otidee basii ! tva bezmisleno tvoito chestno
цитирай
2. goal - Към footballblog
21.03.2008 09:25
Никой не те е карал да четеш блога. Като не ти харесва, просто не си губи времето и вместо това се научи да пишеш правилно и на български език!
цитирай
3. footballblog - mi az ne cheta e ..
22.03.2008 02:39
ama cqlata sportna sekcia bukvalnoo e navodnenaa s tiq tapi tepi i vmesto da se pokaji neshto po stoinostno,she sa zanimavame s tvoite gluposti.. are begi ot tuka..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: goal
Категория: Спорт
Прочетен: 39592
Постинги: 23
Коментари: 19
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930